Nieuws & updates

Bekijk hier de laatste updates omtrent het woonproject.

29
Jan
 
24

Inschrijftermijn gesloten

De inschrijftermijn voor de 16 woningen is gesloten. Heeft u interesse in één van de woningen op De Groene Gaard, schrijf u dan in als belangstellende voor de reservelijst.

Bericht lezen
18
Dec
 
23

Start verkoop: 18 januari 2024

Het verborgen juweeltje van Deventer, de 16 woningen van De Groene Gaard, gaat in de verkoop! Deze idyllische woningen zijn genesteld aan de rand van het groene Zandweteringpark in de nieuwe wijk Zwermdorp (Steenbrugge). Op deze groene locatie bij de boomgaard verrijzen 9 rijwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 1 vrijstaande woning.

Bericht lezen
23
Oct
 
23

Binnenkort in verkoop!

De voorbereidingen zijn in volle gang! Tijdens de Woonmarkt Steenbrugge zijn de eerste impressies, plattegronden en vanaf-verkoopprijzen al bekend gemaakt. Deze informatie is terug te vinden op website onder de betreffende woningtypes. Naar verwachting gaan de 16 woningen van De Groene Gaard rondom de jaarwisseling in verkoop. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en de start verkoop.

Bericht lezen
4
Oct
 
23

Zaterdag 21 oktober Woonmarkt Steenbrugge

De uitbreiding van Steenbrugge is in volle gang! Er worden de komende tijd zo’n 800 nieuwe woningen gebouwd. Om alle geïnteresseerden te informeren en enthousiasmeren organiseert de gemeente samen met betrokken partijen op zaterdag 21 oktober een woonmarkt in het Informatiecentrum Steenbrugge.

Bericht lezen