18

December

2023

Start verkoop: 18 januari 2024

Start verkoop van De Groene Gaard

Het verborgen juweeltje van Deventer, de 16 woningen van De Groene Gaard, gaat in de verkoop!  Deze idyllische woningen zijn genesteld aan de rand van het groene Zandweteringpark in de nieuwe wijk Zwermdorp (Steenbrugge). Op deze groene locatie bij de boomgaard verrijzen 9 rijwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 1 vrijstaande woning.


Of u nu op zoek bent naar een ruime eengezinswoning of een levensloopbestendige woning, onze plattegronden bieden een diversiteit aan indelingen en ontwerpen die aansluiten bij uw woonwensen en behoeften. Bezoek de website van De Groene Gaard en ontdek de verschillende woningtypes en mogelijkheden.


Ziet u zichzelf hier al wonen? Graag nodigen wij jullie uit voor de start verkoop op donderdag 18 januari 2024 in het Informatiecentrum Steenbrugge (Joan Derk van der Capellenstraat 3, 7415 NS Deventer) . De deuren van het Informatiecentrum Steenbrugge staan voor u open van 16:00 tot 18:30 uur voor een vrije inloop. Kom zoveel mogelijk lopend of per fiets, in verband met beperkte parkeergelegenheid. 

Bericht delen