4

October

2023

Zaterdag 21 oktober Woonmarkt Steenbrugge

Er staat heel wat op stapel bij de uitbreiding van Steenbrugge. In totaal komen er in de nieuwe bouwfase Steenbrugge zo’n 800 woningen bij. Voor alle geïnteresseerden organiseert de gemeente samen met betrokken partijen op zaterdag 21 oktober een woonmarkt in het Informatiecentrum Steenbrugge.

Tijdens de woonmarkt informeren alle ontwikkelaars u over de woningen die gebouwd worden en welke daarvan nog beschikbaar zijn. Ook krijgt u informatie over de wijk, het natuurinclusief wonen en wonen in het groen. Wilt u meer weten over de opzet en het verhaal van Steenbrugge? Stedenbouwkundige Luc Bos vertelt u er alles over. Ook is er informatie over het financieren van nieuwbouw.

Steenbrugge is een diverse nieuwe wijk, vlak bij de stad en de natuur. Door de ligging en de grootte voelt het als een dorp. Met woningen voor starters, doorstromers, huurders, mensen die een levensloopbestendige woning zoeken en samenbouwers. Voor ieder wat wils.

U bent van harte welkom op zaterdag 21 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur bij het Informatiecentrum Steenbrugge (Joan Derk van der Capellenstraat 3, 7415 NS Deventer). Komt u zoveel mogelijk lopend of op de fiets.

Graag tot 21 oktober!

Bericht delen