De locatie

Steenbrugge, een unieke wijk in het historische Deventer, biedt u een ideale locatie waar natuur, comfort en cultuur samenkomen. Ontsnap aan de drukte van het moderne leven en geniet van een rustige omgeving op een steenworp afstand van alle gemakken van de stad.

Waar natuur, comfort en cultuur samenkomen

In Steenbrugge kunt u de voordeur uitstappen en wandelen door weelderige, groene lanen, perfect voor ontspannen ochtendwandelingen en fietstochten met uw gezin. De omgeving nodigt uit tot buitenleven en het ontdekken van de prachtige natuur rondom de IJssel. Hier kunt u genieten van inspirerende landschappen en een idyllische rust die een ongeëvenaarde levenskwaliteit biedt.Daarnaast is er in Deventer een bruisende cultuur te vinden. Steenbrugge ligt vlakbij het historische stadscentrum met zijn prachtige monumenten, kunstgalerijen en aantrekkelijke winkels en restaurants. Het hele jaar door worden er diverse festivals, markten en culturele evenementen georganiseerd, waardoor er altijd iets te beleven valt.

De woningen in Steenbrugge zijn modern, duurzaam en comfortabel, met oog voor detail ontworpen en gebouwd met hoogwaardige materialen. Elke woning biedt ruime woonkamers, comfortabele slaapkamers en een eigen tuin waar u kunt genieten van de prachtige omgeving. De wijk is kindvriendelijk, met verschillende scholen en speelplekken in de buurt. Ervaar het zelf in Steenbrugge. Hier vindt u niet alleen een huis, maar een thuis, een gemeenschap en een levensstijl. Steenbrugge is meer dan alleen een plek om te wonen, het is een plek om te leven.


Bekijk de kaart van Steenbrugge

Ziet u zichzelf op deze plek wonen?

Schrijf u nu in op de woning van uw voorkeur!

Inschrijven